Maureen

“23 jaar leerkracht in het speciaal onderwijs. Twee jaar begeleider in de zorg, nu pedagogisch medewerker BSO, moeder van twee kinderen.”.

Ik ben gepassioneerd door het leven. Mijn motto is: ‘Ieder mens mag er zijn’. Ik wil mensen meenemen door de deurtjes van hun bestaan. Open de deur van je hart en laat zien wie je werkelijk bent en wat je werkelijk kunt. Ik moedig mensen graag aan om (weer) open te staan voor de verwondering over zichzelf, over het leven, over de natuur en over de wereld. Zodat ze zien hoe mooi het leven kan zijn!

‘Jij mag er zijn!’

Ik stop die passie samen met mijn talent in de theaterstukken die ik speel en in mijn clown-zijn. Ik neem mensen mee door de deurtjes van hun bestaan. Ik open ze samen met hen en laat hen zien wie en wat ze werkelijk zijn. Wat ze werkelijk kunnen. Hoe mooi het leven is. ‘Jij mag er ook zijn’.

‘Van idee naar theaterstuk.’

Samen met Susanne zetten we ideeën om in werkelijkheid. Van een idee komt een heus theaterstuk. Vanuit de passie om kinderen in een veilige omgeving zichzelf en de wereld te laten ontdekken. Verschillende thema’s kunnen aan de orde komen, vooral thema’s gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling hebben mijn voorkeur.

‘Het komt altijd goed’

Ik ben een poppenspeler en theatermens. Ik kruip in de huid van het typetje wat ik speel. Zo zet ik een sfeer neer en vertel ik een verhaal waardoor mijn publiek wordt meegezogen in de emoties die spelen. Ze komen in een wereld waarin het spannend en uitdagend is, waar het er echt om gaat en waarin het altijd goed komt. Een beleving die mijn publiek anders leert kijken, aanzet tot nadenken en ‘hoe doe ik het zelf eigenlijk’ en aanmoedigt om andere paden te bewandelen.

ALLES IS OKÉ

JIJ BENT OKÉ

 

 

 

Reacties zijn gesloten.